تکمیل این کادر الزامیست. ^((\s*)?(\w+([-+.]\w+)*@\w+(([.]|([-])*)\w+)*\.\w+([-.]\w+)*)(\s*)?)?$ پست الکترونیک صحیح نمی باشد.
کنترل پنل دامنه محیطی است که در آن امکان مدیریت دامنه وجود دارد. این مدیریت می تواند شامل تعریف و تعویض Whois دامنه ( مشخصات دامنه شامل صاحب اصلی، فنی و فروش) فعالسازی و یا غیرفعالسازی قفل دامنه، تعریف کد انتقال دامنه (Auth-Code) و همچنین ثبت و ویرایش NameServer باشد. البته امکانات کنترل پنل در شرکت های مختلف متفاوت می باشد، لذا با توجه به اینکه شما دامنه را از چه مرکزی خریداری می کنید و از طریق چه رجیستراری به ثبت رسیده است، امکانات و دسترسی های آن متفاوت است. عموما در خصوص دامنه دو نوع کنترل پنل ارائه می شود، یکی کنترل پنلی که از طریق وب سایت واسط (وب سایتی که دامنه از آنجا تهیه می شود) و به واسطه API به کنترل پنل اصلی دامنه متصل می باشد و دیگری کنترل پنلی که مستقیما امکان لاگین در رجیسترار و مدیریت دامنه را برای کاربر فراهم می سازد. معمولا شرکت های معتبر علاوه بر کنترل پنل واسط، دسترسی به کنترل پنل اصلی را نیز برای کاربران فراهم می کنند که این امر مالکیت دامنه را برای کاربر قوت می بخشد.
کنترل پنل هاست در واقع یک نرم افزار مدیریت قابلیت های هاست می باشد که بلافاصله پس از تهیه هاست در اختیار کاربر سایت قرار گرفته و به وی امکان دسترسی و مدیریت تمامی امکانات هاست را در محیطی امن، می دهد. امکاناتی مانند: امکان انتقال فایل (ftp)، مدیریت ایمیل ها ( Email Managment)، طراحی و تغییر صفحات وب و نصب نرم افزارهای تحت وب، قابلیت Backup گیری و... کنترل پنل های میزبانی محدود کننده منابع یک سرور اعم از فضای میزبانی، میزان مجاز استفاده از ترافیک ماهیانه، تعداد اکانت های ایمیل و ... می باشند که بسته به پلن های تهیه شده توسط کاربران منابع مختلفی را در اختیار هر کاربر قرار می دهند. کنترل پنل ها بسته به نوع سیستم عامل سرور که می تواند هاست ویندوز یا هاست لینوکس باشد متفاوت هستند. به عنوان نمونه کنترل پنل های Cpanel, Helm, DirectAdmin, Plesk و WebsitePanel از معروف ترین و پرکاربردترین ها هستند.در این میان Helm مربوط به هاست ویندوز و DirectAdmin مربوط به هاست لینوکس در شرکت پارس دیتا استفاده می گردند.