پارس دیتا
کد: KB-WP-C2-FA-158
زمان انتشار: یکشنبه 19 آبان 1398

نحوه افزایش حجم آپلود دایرکت ادمین

پس از نصب پنل دایرکت ادمین، آپلود اطلاعات در فایل منیجر برای کاربران به صورت پیش‌فرض بر روی 10 مگابایت تنظیم گردیده است که به این معناست که حتی اگر کاربران حجمی معادل 1 گیگابایت را در هاست خود در دسترس داشته باشند، قادر به آپلود هیچ فایلی به صورت یکجا و حجمی بیشتر از 10 مگابایت نیستند. بنابراین به عنوان یک مدیر هاست می بایست این حجم را تنظیم نموده تا کاربران بتوانند به بهترین نحو از امکانات دایرکت ادمین استفاده نمایند.

جهت رفع این مورد طبق راهنمای ذیل عمل نمایید:

  • ابتدا با یوزرنیم و پسورد مدیر سیستم وارد کنترل پنل دایرکت ادمین خود شوید و گزینه "Administrator Settings" را انتخاب نمایید.
  • در این بخش تنظیماتی اعم از Name Serverها ، تنظیمات ورود و خروج و ... وجود دارد که در بین آنها گزینه‌ای با نام "Max Request/Upload Size" وجود دارد که توسط آن شما نیز می‌توانید حجم آپلود در دایرکت ادمین را مشخص نمایید. نسبت به نیاز کاربران خود بر روی این سرور ، حجم آپلود را به بایت در فیلد مشخص شده وارد نموده و در پایان بر روی Save کلیک نمایید. بدین ترتیب میزان حجم آپلود در پنل یوزرهای شما افزایش خواهد یافت. در پایان پیشنهاد می‌گردد که حجم آپلود را بر روی 20 یا 30 مگابایت قرار داده تا کاربران شما برای آپلود CMS و یا اسکریپت‌های دیگر دچار مشکل نشوند.
    توجه داشته باشید سیستم دایرکت ادمین مقدار 1 گیگ به بالا را قبول نمی نماید و با خطا مواجه می شود. برای رفع این مورد می بایست از طریق روش دوم فایل directadmin.conf را ویرایش نمایید.
  • اگر شما سرور مجازی و یا اختصاصی خریداری نموده اید از طریق اتصال به ssh سرور به محیط root سرور لینوکسی خود وارد شوید و سپس دستور زیر را وارد نمایید، برای ویرایش راحت بهتر است nano روی سرور شما نصب باشد، اگر نصب نیست دستور زیر را وارد نمایید و آن را نصب نمایید :
    yum install nano
  • سپس دستور زیر را برای ویرایش فایل dirctadmin.conf وارد کنید ، در دستور زیر مسیر فایل directadmin.conf وارد شده است :
    nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
    
  • سپس به دنبال maxfilesize بگردید و آن را به مقدار دلخواه تغییر بدهید، مثال زیر برای محدودیت حجم یک گیگابایت می باشد :
    maxfilesize=1073741824
    
  • با کلید های ctrl + x و سپس enter فایل را ذخیره کنید و دایرکت ادمین را ری استارت نمایید :
    service directadmin restart
    و یا برای centos 7 :

    systemctl restart directadmin.service
آخرین بروزرسانی: شنبه 30 آذر 1398 11:09:32