پارس دیتا
کد: KB-WP-C2-FA-295
زمان انتشار: سه‌شنبه 21 شهریور 1402

نحوه افزایش php time limit در وردپرس با استفاده از htaccess

زمانی که می خواهید یکی از افزونه ها یا قالب وردپرس خود را بروز رسانی نمایید ممکن است با خطای "fatal error maximum execution time exceeded" رو به رو شوید. این خطا در واقع نشان دهنده این موضوع می باشد که یک کد "PHP" در وردپرس بیشتر از حداکثر زمان تعیین شده برای اجرا زمان می برد. شاید مشاهده این پیغام برای کسانی که آشنایی زیادی با وردپرس و خطاهای آن ندارند کمی نگران کننده به نظر برسد و تصور نمایند وب سایت خود را برای همیشه از دست داده اند.
اما واقعیت این است که خطای حداکثر زمان اجرا بیش از ۳۰ ثانیه که گاهاً ممکن است به صورت ۶۰ ثانیه نیز نمایش داده می شود جزء خطاهای رایج وردپرس به شمار می رود و شما می توانید به راحتی آن را حل نمایید.


دلیل نمایش "Max execution time" چیست؟

همانطور که می دانید وردپرس عمدتاً با زبان برنامه نویسی "PHP" کدنویسی شده است. حال وب سرورها به دلیل افزایش امنیت سایت برای اجرای اسکریپت های "PHP" یک حداکثر زمان پیش فرض 30 الی 60 ثانیه ای تعیین می کند. در صورتی که در این بازه زمانی اسکریپت ها اجرا نشوند شما خطایی تحت عنوان خطا "Maximum execution time of 30 seconds exceeded" را مشاهده خواهید کرد. البته در نظر داشته باشید که زمان فوق برای شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ مختلف و با توجه به صلاح دید آنها متفاوت می باشد اما همانطور که اشاره شد در بازه زمانی 30 الی 60 ثانیه می باشد.


ویرایش فایل "htaccess."

همانطور که پیش تر نیز اشاره شد حداکثر زمان اجرای "php" به طور معمول 30 ثانیه است. اگر شما برای اجرای اسکریپت های "PHP" وب سایت خود به زمان بیشتری نیاز دارید باید از طریق فایل "htaccess." اقدام نمایید. به همین منظور شما از طریق راهنمای زیر اقدام نمایید.


  • در ابتدا شما باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در خصوص ورود به کنترل پنل هاست خود اقدام نمایید. در این راهنما به از پنل مدیریتی "Direct Admin" استفاده شده است.

  • از منو کناری بر روی گزینه "System Info & Files" کلیک نمایید.


  • در منو باز شده بر روی گزینه "File Manager" کلیک نمایید.


  • حال بایستی فایل ".htaccess" را بیابید. بر در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود، پوشه "public_html" را پیدا کرده و بر روی آن کلیک نمایید.




  • در پوشه "public_html" فایلی تحت عنوان "htaccess" قابل مشاهده می باشد که با کلیک راست روی آن می توانید منویی همانند تصویر زیر را مشاهده نمایید. از طریق این منو نیز گزینه "Edit" را انتخاب نمایید.



  • سپس کد زیر را در انتهای فایل و قبل از "End#" قرار داده و در نهایت بر روی گزینه "Save File" کلیک نمایید.

    php_value max_execution_time 60

  • بدین ترتیب حداکثر زمان اجرای "php" به ۶۰ ثانیه افزایش پیدا کرده و دیگر خطای "Maximum execution time of 30 seconds exceeded" نمایش داده نمی شود. در نظر داشته باشید که می توانید در صورت تمایل این زمان را تا هز میزان که تمایل دارید افزایش دهید. اما توصیه ما به شما این است که زمان را تا حد معقولی افزایش دهید تا امنیت وب سایتان نیز به خطر نیافتد.

آخرین بروزرسانی: دوشنبه 27 شهریور 1402 20:39:38