پارس دیتا
کد: KB-SW-FC-FA-4
زمان انتشار: سه‌شنبه 9 مهر 1398

نحوه نصب ماژول SMTP در سیستم مدیریت محتوای WordPress

پلاگین WP-Mail-SMTP تابع ()wp-mail را جهت استفاده از SMTP، به جای تابع ()mail، مجدد تنظیم می نماید و تنظیمات پورت، سرور SMTP، کلمه عبور و ... را امکان پذیر می سازد. جهت افزایش امنیت در ارسال ایمیل و جلوگیری از ارسال SPAM توسط BOT ها، می بایست ارسال ایمیل در form مربوطه، با Authenticate انجام گیرد. بدین صورت که ، می بایست حساب ایمیل ایجاد شده در کنترل پنل میزبانی دامنه، به همراه کلمه عبور و آدرس SMTP سرور، در کد برنامه ذکر گردد.


  • جهت تنظیم ارسال ایمیل با استفاده از SMTP و به همراه Authenticate در WordPress، می توانید از راهنمای تصویری ذیل استفاده نمائید، به بانک افزونه های وردپرس واردشوید.
  • پس از ورود به بانک افزونه ها قسمتی برای جستجو افزونه وجود دارد در این قسمت  SMTP را جستجو نموده و در خروجی ها افزونه "WP Mail SMTP by WPForms" را نصب و فعال نمائید. 
  • پس از نصب افزونه از قسمت منوی پیشخوان وردپرس به قسمت تنظیمات و سپس ایمیل مراجعه نمائید، سپس نام "ایمیل ارسال کننده" را وارد نمائید، به این نکته توجه داشته باشید که ایمیل ارسال کننده می بایست تحت دامنه شما باشد، در قسمت بعدی نام ارسال کننده ایمیل را نیز وارد نمائید.
  •  در قسمت ارسال کننده می بایست گزینه ی "SMTP های دیگر" را انتخاب نمائید، تیک گزینه "مسیر بازگشت" را هم فعال نمائید تا اگر خطایی بر اثر ارسال نشدن ایمیل وجود داشت اطلاع رسانی انجام پذیرد.      
  • در قسمت "میزبان Host SMTP" مشخصات سرور میل ارسال کننده را وارد نمائید، در قسمت رمز نگاری گزینه "هیچ یک" را انتخاب نمائید، سپس در قسمت "پورت SMTP" پورت پیش فرض SMTP که 25 می باشد را وارد نمائید. سپس گزینه "TLS خودکار" را خاموش نمائید.
  •  در قسمت بعد گزینه "احراز هویت" را فعال نموده و در قسمت "نام کاربری SMTP" نام ایمیل ارسال کننده را وارد نمائید و در قسمت "رمز عبور SMTP" رمز ایمیل ارسال کننده را وارد نمائید، برای امنیت اکانت ایمیل قطعه کد ذیل را در انتهای فایل "Wp-Config" قرار داده و رمز عبور اکانت ایمیل را در این قطعه کد قرار دهید.
    define( 'WPMS_ON', true );
    define( 'WPMS_SMTP_PASS', 'your_password' );
    

  • سپس به قسمت تنظیمات و نوشتن مراجعه نموده و تنظیمات ایمیل دریافت کننده را وارد نمائید، در قسمت "سرویس دهنده" IP یا مسیر مشخص میل سرور را وارد نمائید، در قسمت "شناسه ورود" ایمیل دریافت کننده را وارد نمائید و در قسمت "رمز عبور" رمز ایمیل دریافت کننده را وارد نمائید و سپس به روی گزینه "ذخیزه تغییرات" کلیک نمائید، نکته ای که وجود دارد این می باشد که ایمیل می بایست تحت دامنه باشد.

  •  مجدد به در همان قسمت تنظیمات به قسمت ایمیل بازگردید و به روی گزینه "آزمایش ایمیل" کلیک نمائید، در فیلد خالی یک اکانت ایمیل وارد نمائید، سپس به روی گزینه "ارسال ایمیل" کلیک نمائید، زمانی که ارسال انجام شود پیامی همانند تصویر قابل رویت می باشد که به این معنی است که ارسال ایمیل انجام گردیده است.
منبع: نحوه نصب ماژول SMTP در سیستم مدیریت محتوای WordPress
آخرین بروزرسانی: سه‌شنبه 9 مهر 1398 9:10:32